Missie en Visie 2019-03-07T18:05:10+02:00

MISSIE

Labonovum wil de bloedafname en het bloedonderzoek met behulp van een vingerprik voor grote groepen consumenten en patiënten wereldwijd betrouwbaar, veilig, pijnloos, comfortabel, gemakkelijk, snel, efficiënt en milieuvriendelijk maken.

Labonovum draagt bij aan ziektepreventie door het opsporen en analyseren van latente ziektebeelden.

Labonovum kan in clinical trials de bijwerkingen van medicatie detecteren en meten met een vingerprik. Dit is een zeer consument/ patiënt vriendelijke oplossing en heeft logistieke voordelen. Tevens kunnen er kinderen geïncludeerd worden in het onderzoek en het maakt thuismonitoring mogelijk.

Labonovum wil wereldwijd toegang bieden tot hoogwaardige laboratorium diagnostiek op zeer efficiënte wijze. Ook voor de bevolking in landen waar de zorg infrastructuur onvoldoende aanwezig is of ontbreekt.

VISIE

Labonovum ontwikkelt en fabriceert specifieke buizen en kits zodat het intraveneus bloedprikken op de prikpoli’s in de nabije toekomst vervangen kan worden door een vingerprik thuis. Na de bloedafname thuis, kan de consument de monsters als medische post versturen.

De producten en diensten die Labonovum ontwikkeld zijn betrouwbaar, patiëntvriendelijk en veilig.

Labonovum draagt bij aan de rol van de consument en patiënt als regisseur van zijn of haar gezondheid.

Labonovum realiseert kostenbesparing, tijdbesparing en de reductie van medisch afval in de zorg, door de gehele keten van laboratorium diagnostiek te innoveren.

In geval van een epidemie en/of grote populatie bevolkingsonderzoek kan Labonovum wereldwijd zeer efficiënt hoogwaardige producten en diensten bieden voor laboratorium diagnostiek.